تجهیزات آشپزخانه هتل و طراحی آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه هتل و طراحی آشپزخانه صنعتی - خرید انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی با نازلترین قیمت

تجهیزات آشپزخانه هتل و طراحی آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه هتل و طراحی آشپزخانه صنعتی - خرید انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی با نازلترین قیمت

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

برای کسانی که هنوز در عرصه‌ی طراحی آشپزخانه صنعتی در اول راه هستند، دست پر آمده‌ام. هم به بعد هنری و هم به بعد تکنیکی ورود کرده‌ام و آخرین متدها در به‌کارگیری تجهیزات آشپزخانه هتل را مرور کرده‌ام و به‌گزین آن‌ها را پیشکش شما نموده‌ام. هرجا که احساس کردید کمبودی در توضیحات وجود دارد، برای پرسش از من لحظه‌ای درنگ نکنید. هر سوالی که در زمینه‌ی تجهیزات آشپزخانه صنعتی داشته باشید، با اشتیاق پاسخ خواهم گفت؛ البته تا جایی که سوادم به من اجازه دهد. بی‌معطلی به سراغ کانسپت‌ها و ایده‌های طراحی آشپزخانه صنعتی برویم.

تکنولوژی در طراحی آشپزخانه صنعتی

رشته‌ای نیست که تحت تأثیر تکنولوژی قرار نگرفته باشد. طراحی آشپزخانه صنعتی هم از حوزه‌هایی است که در سال‌های اخیر خود را به موج تغییرات تکنولوژیک سپرده و از قافله عقب نمانده است. استفاده از مانیتورها و بلندگوها تنها بخشی از ابزاری است که در هنگام طراحی آشپزخانه صنعتی باید جانمایی صحیح و کاربردی را برای آن‌ها مد نظر داشته باشید. همچنین اگر دوربین‌هایی در سالن غذاخوری وجود دارد که کارکنان آشپزخانه باید به آن‌ها دسترسی داشته باشند، نحوه‌ی سیم‌کشی و زاویه دید مناسب از نکاتی است که باید در طراحی آشپزخانه صنعتی گنجانده شود.

برای تجهیزات آشپزخانه هتل، طراحی وسایل مخصوص پذیرایی از مسافران می‌تواند براساس تعداد، متفاوت باشد. ارتباط این مسئله به تکنولوژی، چگونگی فهم این موضوع و انتقال سریع آن به تیم آشپزی و پذیرایی است. طبیعی است که چنین موردی برای هتل‌های لوکس مصداق پیدا می‌کند و اگر هتلی کوچک را اداره می‌کنید، همان تجهیزات آشپزخانه صنعتی معمول پاسخ‌گوی نیاز شما خواهد بود.

مدل جزیره‌ای برای تجهیزات آشپزخانه هتل

شاید در ابتدا تصور کنید که مدل جزیره‌ای را برای تجهیزات آشپزخانه هتل که مخصوص پخت‌وپز است معرفی می‌کنم. اگرچه آن هم می‌تواند کانسپتی مدرن باشد، ولی در اینجا مدل پذیرایی از مهمانان را در نظر دارم. در میانه‌ی سالن، محوطه‌ای پرنور و دایره‌ای شکل که از هر طرف قابل دسترسی باشد و افراد بتوانند از منوی باز هتل غذای مورد نظر خود را انتخاب کنند. اگر فهرست غذاها به قدری زیاد باشد که به حضور یک آشپز بر سر آن‌ها نیاز است تا به پرسش‌های مهمانان پاسخ دهد، بد نیست محوطه‌ای را نیز برای او در طراحی آشپزخانه صنعتی پیش‌بینی کنید.

در چنین کانسپتی، همه‌ی تجهیزات آشپزخانه هتل برای پذیرایی باید یک‌دست و چشم‌نواز باشند تا در کلیت طرح جزیره‌ای، منسجم به نظر برسند و اشتهای مهمان را کاملا باز کنند.

تجهیزات آشپزخانه هتل

کوچ به انحنا در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

معمولا تجهیزات آشپزخانه صنعتی در اشکال هندسی ضلع‌دار و بی‌روح تولید می‌شدند. حالا که این صنعت رونق بیشتری گرفته، کانسپت‌های جدید با الهام از اشکال مختلف ارائه می‌شوند. برای نمونه، وسایلی طراحی شده‌اند که از قالب‌های مرسوم مربعی و مستطیلی درآمده‌اند و به سمت اشکالی دوار و بیضی‌شکل سوق پیدا کرده‌اند. طراحی آشپزخانه صنعتی در این زمینه بسیار جای کار دارد و تنها محدودیت، استقبال رستوران‌داران و هتل‌داران از این سبک است. اگر مشتریان به این نوع تجهیزات آشپزخانه صنعتی روی خوش نشان دهند، شک نکنید که در آینده‌ای نزدیک، بسیاری از تصاویر آشپزخانه‌ها به نوستالژی تبدیل می‌شوند و مدل‌های کلاسیک از تک‌وتا می‌افتند.

اگر برای تجهیزات آشپزخانه صنعتی چنین کانسپت‌هایی شما را مجذوب خود می‌کند، بهتر است به بهره‌وری در فضا هم التفات داشته باشید؛ چون ممکن است اشکال دایره‌ای باعث شوند نقاط خالی زیادی ایجاد شوند و مدیریت آن‌ها خود به معضلی در طراحی آشپزخانه صنعتی تبدیل گردد. به دلیل فضای محدود در هتل، این مسئله خود را در تجهیزات آشپزخانه هتل بیشتر نشان می‌دهد

  • نهال سعادتی